Montgat

Andy Absil proclamat candidat a l'alcaldia de Montgat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els i les militants del PSC va escollir el passat divendres 15 de juny l'Andy Absil candidat socialista per a les properes eleccions municipals.

Andy Absil
Andy Absil

La seu de l'agrupació del PSC  Montgat va ser l'escenari de l'assemblea extraordinària en que els companys i companyes del PSC van celebrar l'assemblea per proclamar l'actual regidor Andy Absil candidat a les eleccions municipals de 2019.

Absil, un cop elegit candidat, va agrair el suport donant per part de la militància de Montgat, però també de tota la Federació del Barcelonès Nord. Les primeres paraules del candidat van ser pel Dimas Ramírez, l'anterior canidat socialista que va encapçalar la llista en què Absil ocupaba el núm. 3. El regidor montgatí es va comprometre "a traballar pels montgatns i montgatines. Poso a disposició de la ciutadania la meva experiència i ganes de millorar la qualitat de vida del nostre poble".

A l'assemblea el Primer secretari de l'agrupació, Julio Aguilar, va recordar quan van conèixer l'Andy i el va convèncer per formar part del projecte socialista. Aguilar va comentar que "és el millor candidat per a les propers eleccions".

Durant l'acte també va intervenir el Primer secretari de la Federació del Barcelonès Nord, Esteve Serrano, que va agrair "l'esforç i la dedicació que requerirà el teu compromís amb Montgat i amb el partit" alhora que va expressar el suport de tota la federació socialista.

A l'acte van ser presents l'ex-consellera de Cultura, Caterina Mieras; el Primer secretari de l'agrupació de Tiana, així com a molts companys i companyes de la comarca.

Paraules clau: