Montgat

Dimas Ramírez, candidat a l’alcaldia de Montgat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Vols connèixer el Dimas Ramírez?

Montgatí nascut a Barcelona fa 45 anys

Vaig arribar a Montgat amb la meva família cercant noves oportunitats i la qualitat de vida que el municipi ens oferia, buscant la proximitat de la seva gent, de l’ànima de poble i el caliu dels seus veïns i veïnes. En tant sols deu anys aquí ens heu fet sentir tres Montgatins
més.
Professionalment em dedico a la responsabilitat social i a la gestió sostenible dels recursos humans, però sempre he estat molt implicat socialment en diferents entitats. Sóc socialista per convicció, per actitud i per responsabilitat. La solidaritat, la igualtat i la justícia
social són valors heretats de la meva família i amb el pas del temps s’han convertit en valors irrenunciables.
El context econòmic i social que ens ha tocat viure, ens dóna més arguments per a defensar-los. Nosaltres, els treballadors i treballadores, necessitem denunciar sense temor la brutal agressió de drets i llibertats que estem patint de la mà dels governs de dretes a Montgat,
Catalunya i Espanya.
Participo activament en el PSC de Montgat des de fa tres anys però fa alguns mesos, encoratjat per la meva família, veïns i veïnes i companys de partit i preocupat per la involució que en tan sols 3 anys i escacs ha patit el nostre poble, vaig decidir fer un pas endavant
i posar-me al capdavant d’un projecte col•lectiu que retorni Montgat als Montgatins i Montgatines. Vull recuperar els esforços i avenços aconseguits en més de 25 anys de governs socialistes, uns avenços que van fer que gent com la meva família i jo escollíssim Montgat
per a desenvolupar els nostres projectes de vida.
Sóc conscient del complicat moment social que travessem. La resposta política no ha estat suficientment valenta i decidida com per a generar confiança en la capacitat de canvi i de resolució dels problemes.
Són temps convulsos però també són temps d’acció, temps per abandonar l’autocomplaença i assumir compromisos i responsabilitats. Temps de treballar plegats en un present possible millor. Temps de canviar les formes, temps per obrir els espais de participació als Montgatins i les Montgatines, temps per a la transparència i la honestedat en la gestió pública, temps de la política de servei, temps d’abordar els problemes de forma immediata. En definitiva, és el moment d’implicar-se per aconseguir aquests canvis que com a ciutadans reivindiquem.
Montgat necessita recuperar la seva identitat, el seu esperit, reactivar polítiques socials pels que més ho necessiten, recuperar la qualitat de vida, els valors, el caràcter participatiu dels seus veïns i veïnes.
Com a ciutadans tenim la responsabilitat de recuperar l’estat del benestar, la salut, l’educació, el coneixement i la protecció social, acordant amb tots els agents socials les polítiques de gestió que més convenen i aplicant un model econòmic, social i mediambiental sostenible.
Els eixos del nostre programa per a recuperar Montgat es basen principalment en tres punts de recuperació: social, econòmica i participativa.

1. Recuperem els valors socials, els vincles comunitaris, els barris, el compromís ètic i igualitari, la cohesió social, la convivència, la proximitat, l´impuls a la participació en la presa de decisions.
2. Recuperem la sostenibilitat amb justícia social, econòmica i ambiental, el coneixement, la creativitat, l’educació, la sanitat, els serveis socials, la cultura, l´habitatge, l’ocupació.
3. Recuperar la democratització de les institucions, la qualitat, eficiència, eficàcia, viabilitat de la gestió municipal.

Vull recuperar Montgat. Vull retornar-lo als ciutadans però no vull ni puc fer-ho sol. Necessitem la teva il•lusió i la teva participació. Junts podem recuperar Montgat.

#RECUPEREMMONTGAT

@DimasRamirezJ
dimasramirez@socialistes.cat
 

Paraules clau: